Bygglov

Vi bygger din drömhus

Bygglovsprocess – Hur gör man?

Be om offert

Om du planerar någon form av byggnation eller renovering på din fastighet måste du skaffa ett bygglov från din kommun. Det första steget i denna process är att lämna in en offertförfrågan till oss. När du skickar in din offertförfrågan ska du se till att inkludera så många detaljer som möjligt om ditt projekt.

Be om offert här!

Förstudie & Projektstart

När du godkänt din offert, kommer en projektledare att ringa dig för att påbörja förstudien samt ta emot ytterligare underlag som kan komma att behövas. När vi mottagit allt underlag sätter vi igång med arbetet och tar över allt därifrån. Din projektledare hjälper dig fr för allt.


Vi hjälper dig med samtliga ritningar inom 2 veckor

När vi är färdiga med ett underlag så skickar vi över det till dig för granskning. Godkänner du allt är du klara och redo att skicka in ansökan. Önskar du göra ändringar / korrigeringar ingår detta kostnadsfritt. När du är nöjd med arbetet skickar du in det till kommunen.


Leverans

När du godkänt leveransen, kan du välja att skicka in ansökan själv eller ta hjälp av oss. Vi bjuder på det, utan extra kostnad. Vårt mål är att skicka in allting, få igenom bygglovet och göra dig redo för ett startbesked och bygge. Ändringar & revideringar ingår kostnadsfritt om din kommun efterfrågar detta.


Bygglovsritningar av bygglovsspecialister.

För att komma igång med ett byggprojekt är ett stort och avgörande steg att söka om bygglov samt att få bygglovet beviljat. När du söker för ett bygglov behöver du beställa eller skapa bygglovsritningar som är fackmannamässigt utförda. Detta kan en arkitekt eller byggnadsingenjör hjälpa dig med. Det finns många lagar och regler att förstå sig på, så därför vill vi på Swedna företag erbjuda våra kompletta bygglovstjänster för dig. Vi hjälper dig med alla dina bygglovsritningar som du behöver samt att vi hjälper dig skicka in allting till din kommun.

Tjänster

Bygglov

Planritning

Konstruktionsritning

Kontrollansvarig

Elritning

Teknikkonsult Sverige AB

Org.nr: 559385-5801

Forskargatan 3

781 27 Borlänge